onsdag 15 december 2010

Y+

Ybuss har inrättat en ny busstur mellan Sundsvall och Stockholm, en lyxigare variant!And let me tell you, man sitter bättre än på tåget. Och det hade jag gjort även om jag inte varit helt solo som passagerare. Man behöver liksom inte trängas alls. Jag kan sträcka på benen som om jag satt hemma i fåtöljen, jag kan luta bak ryggstödet som om jag var hemma i schäslongen. Jag kan traska bort till kaffestationen och hämta mig en kopp varmt kaffe. Här finns tidningar att läsa och en trevlig busschaffis vid namn Örjan.

När jag bokade biljetterna snålade jag på hemresebiljetten och bokade snålbussen.
Efter tio minuter här har jag bestämt mig för att uppgradera till Y+ även på hemresan. Jag sparar 300 riksdaler på att åka vanlig buss men mina ben förväntar sig en smula komfort och det kan väl få kosta lite extra deg. Inte mer än ett vanligt besök på sjukhuset.

2 kommentarer:

Gökboet sa...

Kollade såklart in det där med Y+ och det verkade ju väldigt flådigt och gött! 300 spänn extra är väl din kropp värd för tusan! Endast det bästa är gott nog åt dig raring!

Bra att du tar väl hand om dig!

Nilla sa...

Det gläder mig att du åker lyxbuss. Ännu mer gläder det mig att du fick träffa en bra läkare i måndags! Borde vara en självklarhet men det är det ju tyvärr inte.