söndag 15 november 2009

Soppa i Vellinge

I Vellinge kommuns fina salar vill man inte följa Barnkonventionen. Man vill inte skriva avtal med Migrationsverket för att ta emot ensam-kommande flyktingbarn."Man vill få ett stopp på cirkusen:" Tills nu, när moderatledaren Lars-Ingvar Ljungman fått kritik från sina partikamrater i resten av Skåne och man på riksnivå tar avstånd från hans uttalanden. För nu ska minsann Vellinge se till att ta emot barnen, ge dem stöd och trygghet.

En sån ynkrygg! För inte sjutton har moderaterna i Vellinge ändrat uppfattning EGENTLIGEN. Nu är kommunalrådet rädd om sin stol, sin titel och sin lön. Och då gör man en pudel.

Min uppfattning är: Om man inte vill inrätta sig i ledet vad gäller barnkonvention ska man inte sitta och styra en kommun. Om man hyser slika åsikter som han framfört på moderaternas hemsida får man ta mig fan stå för dem även när det börjar blåsa kallt kring röven.

Och, kanske det är dags att lyfta upp Ramsele som ett strålande exempel på hur man hjälper barnen in i det svenska samhället? Lex Ramsele helt enkelt.

3 kommentarer:

Markattan sa...

Väl talat tvilling. Sådana där svinpälsar röker man bäst ut med hjälp av röstsedlar. Alltså de som det står moderaterna på, de kan vi elda upp och jaga skithögarna med tills de sätter sig på skolbänken och lär sig veta både hut och lite historia, samt humanism och empati.

Markattan

Magica de Hex sa...

Instämmer helt med er båda!

Jag, Lobelia sa...

Ynkligt. Patetiskt. Och ännu fulare ord som jag inte får yttra offentligt för min ömme fader.