söndag 1 november 2009

Ordning igen

Sonens biljett är bokad, han kommer på onsdag. Åtminstone till Sverige, möjligen hinner han inte med tåget hem till Sundsvall och då får han väl knoppa hos nån kompis. Annars får väl nån bloggvän förbarma sig. Ja mammas bloggvänner alltså, grabben har inte börjat blogga, så vitt jag vet. Men det är så mycket man inte vet om sina barn så det ska väl vara osvuret.

Göteborg fick stryk och det gör mig mindre än att AIK vann. Och egentligen är det ju fånigt för jag bryr mig inte ett spår om fotboll men jag tycker att deras supportrar är så under all kritik och det smittar väl av sig även på min syn på laget.

Lister har jag grundmålat, ett bord, min farmors fina runda bord har också fått färg på sig. Och om tre dagar går det att bo i mitt sovrum. Yes sir! Och det mina vänner innebär att jag faktiskt hann få färdigt innan sonen trillade in i hemmet igen! Det är värt en hel massa.

Och är det någon som kan tala om* var vi stannade och tog en fika på väg ner till begravningen? Ledtråd är att vi utgick från Oxelösund och begravningen var en liten bit söder om Växjö.* Jo då, jag vet var vi stannade, men kan ni gissa?

2 kommentarer:

Markattan sa...

Nope, har inte en susning. Men det lär jag ju få reda på vad det lider.

Skönt att få hem lille joffen va. Moster tycker det är fasligt skönt åtminstone.

Härligt att sovrummet snart är färdigt. Ser fram emot fina bilder.

Markattan

Den hemska tvillingen sa...

Markattan; Ja det är inte utan att det suger lite extra i noffen-tarmen efter fredagens händelser.

Och för er andra som undrar vad vi kallar den lille parveln...Kärt barn har många namn och det här är bara ett litet urval.