tisdag 24 november 2009

Sängprat

I morgon läggs ett paket på posten med mitt namn och adress på. Ett så efterlängtat paket att jag blir som ett barn på julafton när jag tänker på det. Å så spännande det ska bli att få gå och hämta det där paketet. Och ÅÅÅÅ så spännande att få packa upp det och se vad en av mina systrar har förfärdigat åt mig.
Jag har en hel hoper systrar. Tre helsystrar och tre halvsystrar. Två av dem syr de allra vackraste överkast/täcken man kan tänka sig. Lapptäcken med i modern stil.
Och en av dem beställde jag ett överkast utav. Till mitt nya sovrum. I grönt. I helgen ska vi skruva ihop min säng och sen kan jag lägga på mitt fina överkast. Bild kommer.

I morgon ska jag underhålla mina kolleger igen. Efter vårens revy har det sammanställts en dvd med hela uppsättningen och den ska vi sälja under morgondagens revypub. Och en av mina karaktärer kommer att uppenbara sig lite här och där under dagen och kvällen.

Och nu ska jag dra täcket över huvudet och försöka sova hela natten. Och fundera lite på hur Champions leage kan vara mer spännande än att ligga här och hålla om mig. Märklig prioritering tycker jag.

Till sist tycker jag att om du håller med mig om att vi kan klara oss utan Sverigedemokraterna i riksdagen ska du bege dig till den här sidan idag.

5 kommentarer:

Markattan sa...

Men så trevligt. Det blir något att gotta sig åt, det förstår jag som sett underverken de skapar.

Hm, låter ju roligt, du kanske blir upptäckt...

Den där Närbo ja, han verkar ha lite knepig prioriteringsordning tycker jag. Kanske sitter han och leker med paddorna och grodsockarna och inte alls tittar på fotboll.

Markattan, full av förslag

Den hemska tvillingen sa...

Markattan; Inte lämna ut Närbo så där på bloggen. Han kan ju få ord om sig att vara lite knostrig ju.

f i f f i. sa...

När det är Inter-Barcelona i Champions League, inte kan man ligga i sängen och kela då inte. Nej, på med TV:n och tacka gud för att T är lika frälst som jag. Annars hade det varit ensamt....

Ännelaij sa...

Vad spännande med nytt överkast, jag vill se bilder NUUUUUU!
Däremot..han..den dära närbon du har..han..han är SÄKERT spännande men alltså vilka prioriteringar!
..hmmmpff..

Klart vi kan klara oss utan SD.

Osloskånskan sa...

Är det fint? Får vi se bilde här på bloggen?