onsdag 4 november 2009

När allting klaffar

Hörni, ikväll sover jag för första gången i mitt eget sovrum! Det är klart...eller ja, några detaljer återstår men nu är det beboeligt, städat och lite piffat.


Jag gör på intet vis anspråk på att ha den bästa kameran i världen. Den är ju egentligen en telefon så vad kan man kräva liksom. (Jag beklagar att väggfärgerna inte framträder men lovar att återkomma med bättre bilder när jag lyckats sno åt mig Närbos kamera.) Jag tycker att vi bortser från det faktum att sängen för tillfället består av en madrass på golvet. Son nummer 1 har ännu inte pallrat sig hit för att bygga min säng.

Och ikväll sätter sig son nummer 2 på tåget för transport hem till modershuset! Ser det inte ut som en tanke va? Rummet klart samma dag som sonen kommer hem.
Och jag lovar att inte låta honom ta sovrummet ifrån mig. Jag tror inte ens att han är intresserad, det är för lite skejtbrädor, truckar*, hjul och skitiga kläder på golvet för att hans estetiska sinnelag ska vara tillfreds. I mina ögon lämnar hans inredningssmak en del i övrigt att önska men jag är hemskt glad att han befinner sig i Sverige, att han är hel och förhoppningsvis ganska ren och på väg hem. Å vad jag ska krama den älskade ungen när jag väl får tag på honom.

Så vad säger ni? Ska vi gå och lägga oss nu? Jag är rätt trött och sliten efter två veckors idog arbete med sovrummet.

*Truckar, vet alla skejtkunniga är de metallstycken som skruvas fast under brädan och som hjulen är fästa vid. Jag har spenderat en rejäl del av min livsinkomst på dylika. Bra truckar växer inte på trän ska ni veta.

6 kommentarer:

strandskatan sa...

Klapp på axeln och grattis till väl förrättat arbete ! Du kommer att sova så himla gott i ditt fina sovrum som du fixat alldeles själv!
Sedan att sonen snart är hemma hos dig gör ju inte saken sämre. Att det händer hemskiteter i den staden som han har lämnat är inte första gången jag har hört.Tre nära bekanta har råkat illa ut där.

Ännelaij sa...

Vad jag kan urskilja så ser det väldigt trivsamt ut.
Klart vi vill se allt mer detaljerat..ja..färgerna alltså.
Ser iaf väldigt behagligt ut.

vermärjag sa...

Äntligen! Så skönt. Hoppas du sov gott i ditt nya fina rum. Ser fram emot bilder med en kamera som gör de nya färgerna rättvisa, så jag riktigt förstår hur sparrisfärgen ser ut.

Och förresten glömde jag säga trevlig helg! Jag är ju ledig i morgon. Ska till Stockholm med A. I snövädret. Jaja, det blir säkert jättemysigt. Vi brukar också ha kul tillsammans under våra bilresor. Önskar dig således en trevlig helg!

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; Tack. Gott att ha honom hemma.

Ännelaij; Bilder kommer och då ska en del tavlor sitta uppe på väggarna också.

Vemärjag; Tja, kan inte garantera att färgerna blir helt rättvisande men för din del är ju det enkelt att lösa genom ett litet hembesök. Trevlig helg till dig också och kör försiktigt.

f i f f i. sa...

Eftersom jag vet hur färgerna ser ut i verkligheten spelar kameran ingen roll.

Grattis till väl utfört arbete och ett MYSIGT och EGET sovrum ;D

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Tack. Jag njuter i fulla drag.