fredag 9 april 2010

Plus och minus

Fördelar med att vakna i en hotellsäng en fredagmorgon är att man har en härlig frukost att se fram emot. En frukost som innehåller en uppsjö av variationer och möjligheter och framför allt brukar det finnas äggröra, bacon och brieost. Det har vi visserligen även på Chateau Tvillingen men det blir en extra dimension av lyx och glamour när man slipper släpa fram maten själv. Fast den här frukosten får jag lov att hoppa över den färskpressade juicen...fan också.

Ja och sen har vi ju en hel dag framför oss att traska runt i affärer, köpa nån brosch till samlingen, äta nån trevlig lunch, hämta ett stort och spännande paket i en affär på Tegnérgatan.

På minussidan finns det faktum att Närbo vaknar med den vanliga ledighetshuvudvärken och det går aldrig att veta hur det utvecklas under dagen. Antingen håller det sig till en irriterande men hanterbar huvudvärk eller så utvecklas det en fullskalig migrän...och det är fan inte roligt att han en hel dag på vandrande fot.
På lätta fötter sprang jag ner till lobbyn för att skaffa hem lite värktabletter och nu väntar vi bara på effekten av dem.

Men sen blir det frukost...mycket frukost.

1 kommentar:

Markattan sa...

Stackars, stackars Närbo. Hoppas skiten gav med sig, migränen alltså.

Markattan