lördag 17 april 2010

Lördagmorgon

Ibland är det väldigt skönt att vakna. Som efter en natt med vidriga mardrömmar eller som idag, efter en vecka med risig kista. Varje dag har jag vaknat och kännt att den där magen inte är frisk än...men idag, alldeles nyss, vaknade jag och kände att nu är jag frisk, nu är jag bra igen. Ååå så skönt! Det är nästan en euforisk lycka som drabbar mig.

Bortsett från magen så har det varit en bra vecka. Sonen har ju skaffat sig lägenhet och det är så stort i den här familjen att vi allihop (och vi är ju rätt många) är helt och hållet imponerade.
Jag har tagit tag i ett tavelprojekt jag haft på gång länge men som inte förrän nu känns helt klockrent. Ni vet bilden jag har överst på bloggen, den som jag kallar dubbelskog och som jag tog förra sommaren ute i stugan...den bilden vill jag ha på canvas...i rätt storlek för att passa ovanför min säng. Nu är min säng 140 bred och det är inte helt lätt att hitta någon som fixar en tavla i den storleken och då får det bli två tavlor istället. Och eftersom motivet i sig är lite långsmalt så krävs det lite bildfixande vilket jag inte kan. De firmor jag kollat på har möjligen, kanske kunnat ordna det....mot en rejäl slant. Men nu har jag hittat ett ställe på nätet som är fantastiskt! Jag säger det igen, fantastiskt!
Jag har beställt några väggord därifrån och fått en färdig bild att ta ställning till innan de producerar. Fort har det gått och till bra priser. Vände mig dit för mina tavelfunderingar och snabbt som attan har jag fått två förslag att ta ställning till. Ska bestämma mig idag och om några veckor har jag tavlorna här....
Företaget heter Stilcompaniet och har en hel del trevligheter att inreda med. Att priserna är bra är trevligt men den personliga servicen är guld värd.
Till sist; idag ska jag åter ge mig ut på tapetjakt. Den tapet jag valt till min vägg i vardagsrummet har ännu inte dykt upp i butiken men enligt uppgift förra helgen var det leverans av vårens tapeter just den här veckan. Så, med en gnutta tur finns de nu hemma. Vad kan gå fel???

4 kommentarer:

wettexvärlden sa...

Tapeter är kul, det finns så mycket roligt att välja mellan. Kan ibland önska att vi hade det istället för vitmålade väggar. Får väl se om några år när det är dags för en uppfräschning.

Markattan sa...

Fasen vad du håller på och piffar och står i. Du är duktig du.

Markattan

nillas liv på pinnen sa...

Du skulle inte ha avslutat med just den frågan för då börjar man ju genast tänka på en massa saker som kan gå fel...

Den hemska tvillingen sa...

wettex; Resten av väggarna är vita. Men det är snyggt...snyggt!

Markattan; Ja ganska så.

Nilla; Jo en del gick fel men jag är nöjd ändå!