torsdag 22 april 2010

På jobbfronten inget nytt!

Nä det är samma skit som vanligt.

Men i morgon ska jag till stugan och hälsa på de här små raringarna!


Ser du vad det är?

Ikväll har vi varit ute i stugan med helgens mat. Den sista biten måste vi så här års gå, ca 1 km och eftersom katterna ska med ut, förstås, blir det mycket att bära. Alltså fördelar vi bördorna genom att åka ut med krubbet idag och kissarna imorgon.
Och när jag är där ska jag glömma bort att jag har ett jobb. Förlåt mig om du som läser inte har ett arbete...men just nu är det så jävla jobbigt att vara på jobbet.
Jag slutar vid lunch och sen bär det av.

I morgonkväll kommer jag att somna i världens bästa säng, i världens bästa rum, i världens bästa stuga på världens bästa tomt. Tillsammans med världens bästa Närbo..och det enda som kommer att höras är katternas spinnande och brasans långsamma knastrande när elden sakta brinner ut! Kan inte tänka mig något bättre än det.

7 kommentarer:

Cici sa...

Rabarbern på väg upp genom snön. Den är nästan som vackrast när den håller på att slå ut sina knoppar. Vilken växtkraft den har!

Allt det där du skriver om, allt det fina med stugan, gjorde att min man och jag flyttade ut till vårt paradis då barnen flyttat hemifrån. Vi hade arbete som gjorde det möjligt.

Fiffi sa...

Det kan vara en kantarell som gett sig fan på att bli först.

Det kan också vara nåt liknande det som min dyngförkylda dotter just hostade upp.

Ha en RIKTIGT SKÖN HELG! :D

Den hemska tvillingen sa...

Cici; Ja det är rabarber. essvärre kan vi inte flytta dit för gott, huset är inte vinterisolerat, än har vi bara sommarvatten och vägen håller inte att köra på under vintern. Men jag önskar att det gick.

Fiffi; Det skulle kunna vara så men näää det är rabarber. Jag lovar att det blir en härlig helg. Ha det gott du också!

Markattan sa...

Rensa skallen ordentligt, tänk på trevliga saker bara. Ta ett djupt andetag eller två och njut av Pilsner. Alltså den där vårystra prylen som springer omkring och känner igen.

Det andra ordnar sig alltid.

Markattan

Den hemska tvillingen sa...

Markattan; Tror du att han känner igen? Det tvivlar jag på men det återstår att se. Essi är helt inne på att det är dags att dra ut på landet. Varje gång vi kommer därifrån med ryggsäcken är hon framme och nosar och spinner och har sig.

Ännelaij sa...

Fler sådan bilder.
Please?
Jag är lite kräkmagad av mig och det vore inte helt fel just nu..känns det som.

Ännelaij sa...

VA?
var det inget bajs.
..suck..
Snacka om att jag blir besviken..
:(