söndag 30 maj 2010

Pimp my utedass

Och nu har jag satt igång finfixet av utedasset. Tapeter är rivna, toapappershållare nerskruvad och den lilla hyllan till handfatet formligen bortsliten från väggen. Den satt men några rediga spikar, inget fusk här inte.
Och sen har jag målat sittbänken, vad heter en sån i ett utedass? Den är numera vit. Det har målats lister som gått från smutsgult till vitt. Och nån sväng till med vitfärgen blir det innan det är dags för väggbeklädnad. Tre väggar vita och en vägg med påfåglar. Den lilla pallen ska bli guldfärgad. Ny matta ska det bli också, en röd, mjuk, heltäckningsmatta.

Sen kan man skita ståndsmässigt! Högreståndsmässigt rent av!

8 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Nästan kungligt, verkar det bli, men bajsar kungligheter? Det har jag länge funderat på....
Undrar hur det blir för han Daniel, nu när han blir prins, prinsar bajar väl kanske inte heller....
Ditt utedass, skulle gott suga åt dem i alla fall, om de nu gör det "stora"

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Ja det kommer att bli ett utedass värdigt både kungligheter och annat fint folk. OM de nu skulle ha sådana behov. Huruvida Prins Daniel bajsar vet jag inte, kanske det ingått i prinsskolan att lära sig av med sånt?
Men roligast av allt var ditt tangentslint för jag antar att det skulle stå "...gott duga..." men blev "...gott suga..."
Tack för skratt :D

Cici sa...

Kan du inte måla en stor guldfärgad krona på locket till hålet, det skulle bli så snyggt!

Sittbänken heter FJÖL, vilket kanske inte klingar så kungligt, precis.

Fiffi sa...

Va kul! Får man se liten bild månne???

Mitt utedass ska också fixas till i sommar. Fick hem tapeterna idag!!!! :D

Anonym sa...

Oj, det verkar faktiskt som ett kungligt utedass! De utedass jag minns hade inget av den lyxen du beskriver här. Handfat? Har du/ni en vattenbehållare där under, eller? Sån lyx hade inte jag när jag växte upp. Jag/vi skrek på morsan när behoven trängde på "släng ner toanyckeln och sen en smörgås.." Nja, kanske lite överdrivet, men nästan i alla fall! Minns i alla fall ingen som fick nån "sjuka" av att inte alltid tvätta händerna efter dassbesöken. Jag har en väninna som har ett torp som har ett utedass, ett mycket uppskattat sånt. Där får dassgästerna skriva hej vilt på de trärena väggarna. Snacka om att konstnärs- och poesiådrorna svallar. Tänker: måste man/vi/de befinna sig på ett utedass för att kreativiteten ska släppa loss ordentligt?

Den hemska tvillingen sa...

Cici; Kunde just tro det, att just du visste svaret på bänkfrågan. Nån krona på dasslocket kan det inte bli då det är av blå frigolit MEN en blåfärg som kommer gå fint till påfågeltapeten.

Fiffi; Ska vi byta, ska vi byta bilder? Ska vi byta bilder med varann? Jo bilder kommer när det är klart.

Anonym; Jag funderar på att sätta upp en dunk på utsidan av väggen och dra in en slang med klämma så att man kan få vatten till handtvätten. Och det blir ju än mer "kungligt" eller hur? ;D
Vi har så få gäster på vårt utedass att det skulle bli så väldigt lite konst...

Fiffi sa...

Självklart kan vi byta bilder men du får inte mina förrän i juli :)

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Jag har enormt långa ledtider vad gäller renovering så det är helt ok. Mina ska vara klara i morgon eller övermorgon! Eller, själva tapetsering och målning ska vara klart då....piffandet vet jag inte....det ger sig!