lördag 1 maj 2010

Mailet från Jane...och mitt svar

Fick ett mail idag, från Jane, både på engelska och svenska. Längst ner kan du läsa mitt svar som jag väljer att skriva så här...Jag menar, varför hålla den här relationen hemlig?

Hello my dearest,
How are you today, I hope all is well with you .I am sorry to worry you with my Proposal for a relationship with you, but I know that you will grant my request in good faith and understanding, My name is Jane, I just went Through your profileI have no options than letting you Know that I am interested in having a relationship with you, I will also like to Know you the more, you can send an email to my email address so that I can send you more details about my self Including my picture. I believe we can move from here. But bear in mind that Love has no colors barrier, no educational back ground barrier, no socio-economic Barrier, religious, language, nationality or distance barrier, the only important Thing there is love. I am waiting for your mail to my email address above. Yours Sincerely
Miss Jane


Hej mina käraste,
Hur mår du idag, jag hoppas allt är bra med er. Jag är ledsen att oroa dig med mitt förslag till en relation med dig, men jag vet att ni kommer att bevilja min begäran i god tro och förståelse, Mitt namn är Jane, jag bara gick igenom din profileI har ingen alternativ än att låta er veta att jag är intresserad av att ha en relation med dig kommer jag också vilja veta dig mer kan du skicka ett mail till min e-postadress så att jag kan skicka dig mer information om mig själv Inklusive min bild. Jag tror att vi kan flytta härifrån. Men ha i åtanke att Love har inga färger hinder, inga pedagogiska tillbaka marken hinder, inga socioekonomiska Barrier, religion, språk, nationalitet eller avstånd hinder, det enda viktiga är kärleken. Jag väntar på ditt mail till min e-postadress ovan. Med vänliga hälsningar
Miss Jane


Kära Miss Jane!
Jag mår alldeles utmärkt, tackar som frågar. Hur har du det själv?
Jag håller med dig om att kärleken är viktig och att färg, ekonomi, religion och sånt är världsliga ting. Men exakt HUR många är vi i den här föreslagna relationen? Hur många fler än jag har fått ditt fina mail med ditt fina förslag? Jag vet inte om jag är beredd att dela dig med flera och dessutom helt okända! Det känns lite äventyrligt om du förstår hur jag menar. Dessutom har Närbo lite invändningar mot det här men det kanske inte är något problem för dig. Han blev så putt kan jag tala om, när jag läste ditt mail för honom att han gick och la sig på madrassen i vardagsrummet. Så jag vet inte jag...tycker du att jag ska dumpa honom till förmån för en vilt främmande kvinna?

Sen är jag också väldigt nyfiken på var du hittat min profil? Mig veterligen har jag inte lagt ut någon profil, varken min egen eller någon annans, för dig att hitta. Men kärlekens vägar är ju underliga så vem är jag att ifrågasätta sånt.

Ja men du, vi kan väl höras lite mer i fler mail så vi får lära känna varandra lite bättre först. Är det ok för dig? Och kanske en diskret avsändaradress också så att inte Närbo blir putt igen, onödigt då jag ju inte bestämt än om det är han eller du som ska få bo i mitt hjärta.

Madam Eva

9 kommentarer:

OsloSkånskan sa...

Jaha? Hur mycket pengar vill hon ha tro, hon Miss Jane?

Den hemska tvillingen sa...

Oslo; Tror du hon vill ha pengar? Jag trodde ju att hon var genuint intresserad av mig...menar du att det är sol-och-vårande på gång? Å fy så besviken jag blir. Du har säkert rätt.

Fiffi sa...

Hahahaaha! :)

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Tack, tänk att du blir så glad för min skull, det är vänner det.

Cici sa...

Jag skrattade högt både när jag läste brevet och ditt svar!
Ja någonstans måste du ha tappat din profil som fått Janes att bli eld och lågor. Passar ju bra så här i Valborg.

Den hemska tvillingen sa...

Cici; Japp, fyr och flamma i ett liksom.

Ännelaij sa...

Jag tycker synd om dig som hamnat i sådant huvudbryderi.
Jag emnar den där Jane hon lät ju lite intressant juh.
Sunda värderingar.
Hmmm..men det är klart Närbo han..han..
Jag vet!
Testa du Jane så skickar du ned Närbo till mig!
*smart-Alien*
Visserligen tror jag att Närbo kommer protestera men då bjuder jag bara honom på lite lax och pannacotta så känner han sig som hemma.

Det kan inte bli bättre ju.
För mig alltså.

/SjälvupptagenAnnelie

Den hemska tvillingen sa...

Ännelaij; Eller så lämnar vi fritt spelrum för Närbo och Miss Jane och så kommer jag ner till dig. Du får så gärna bjuda mig på lax och pannacotta lite nu och då.

Den hemska tvillingen sa...

Ännelaij; Nu har jag kollat med Närbo och vi skickar ner Miss Jane till dig, han vill inte byta! *ler belåtet bakom handen* Jane kanske också gillar lax och pannacotta.