torsdag 6 maj 2010

Här har skattmasen inget att hämta

Ni som hänger här vet ju allt om storbloggarna, de där som åker på lite speciell kontroll utav skattmasen. Man ska väl förmånsbeskattas för alla gåvor man får från företag genom bloggen.

Jag har också fått paket, inte mindre än två stycken idag.
Det första innehöll en av mina favoritdofter (Klicka på länken för att komma till Nordicfeel där jag köpte dem)och det andra två tavlor! (Klicka på länken för att komma till Stilcompaniet där jag beställde dem)Jag är så nöjd med hur bilden blev trots att den var tvungen att delas för att passa där jag vill ha den. Vilket inte är enligt bilden. De ska hänga över min säng men jag är gräsänka ikväll så det får vänta tills Närbo har kommit hem.


Fast jag har betalt för parfymen och faktura inkommer när det gäller tavlorna. Jag tillhör ju nämligen inte storbloggarna och får inte några reklamgrunkor av företagen och lika glad för det är jag. På så vis slipper man ju den där extra kollen.

Men igår fick jag en present! En uppmuntrande syster med silversmideskunskaper skickade mig ett fint hjärta med tänkvärda ord. De var de orden som gav mig sparken i arslet att sätta ner fötterna.


Tack snälla syster, jag uppskattar det mycket.

7 kommentarer:

wettexvärlden sa...

Wow! Till allt! Och speciellt hjärtat, så himla fint!
:D

Den hemska tvillingen sa...

wettex; Ja hon är så jävla duktig. Det är så fint. Som Harry ungefär!

Ewa sa...

Ååå så fina bilder på fina saker

Den hemska tvillingen sa...

Ewa; Tack, jag är så nöjd me att!

Fiffi sa...

Vilket JÄTTEFINT hjärta!!!
Å jag som tänkte spontanshoppa, åsså fanns det inte i webshopen.....:(

Men GRATTIS till dig som har ett sånt fint hjärta. Och en sån fin canvastavla (ja, eller två då). Åsså luktar du gott med! Det är inge stopp på härligheterna idag ;D

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Maila syrran och hör om hon har fler eller kan göra ett. Hänvisa till mig.

Och tavlorna blev bättre än jag kunde föreställa mig...och så luktar jag gott. Och så har jag satt ner fötterna och ska fortsätta med det på tisdag.

Osloskånskan sa...

Åh...bilderna, så alldeles underbart fina! Vem vill inte vakna till det där!

Och ett hjärta till ett hjärta :-)