torsdag 30 september 2010

Man vet att njuta

Ni vet den där känslan man har dagen innan man är ledig. Hur det känns när man kommer hem från jobbet och vet att det nalkas sovmorgon och lediga dagar. För majoriteten av befolkningen inträffar den känslan i morgon men här håller den som bäst på. För vi är lediga i morgon!!! Middagen avklarad, disken diskad och eld i kaminen...kan det bli bättre?


Med anledning av gårdagens inlägg om elever som har det jobbigt och ofta diagnosen tipsar jag om en artikel i Aftonbladet. http://mobil.aftonbladet.se/kropphalsa/article7872114.ab
Om inte annat trösterikt för de föräldrar som sliter som djur för sina djur mot skolornas besparingskrav.

6 kommentarer:

f i f f i sa...

Nämen! Vad fiiiiiint du renoverat på din sida!!

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi: Tycker du? Testade lite nytt och vet inte, det känns ovant. Men färgerna på "gamla" sidan gick alls inte ihop med bakgrunden på nya fotot. Så kanske det blev bra så här.

Fiffi sa...

Det ser jättehemtrevligt ut och det är ett fint foto på dig :)

Cici sa...

Det är faktiskt inte helt fel att ha ett ansikte att kommentera till, men jag förstår om inte alla är så pigga på att utlämna sig så. Och det är ju innehållet på bloggen som är det viktiga. Och det kan man inte heller klaga på vad gäller den här sidan.

Ha en trevlig och avkopplande helg!

wettexvarlden sa...

Ooooh så fint här var! Fredagsstädat?
Ha en skön helg! :-D

Anonym sa...

Jaja, tjata lagom alltså om detta att ta fredag redan på torsdag! Jag var så otroligt trött i morse, speciellt då jag såg gårdagens (torsdagens) odiskade disk där på bänken. För att inte tala om att jag inte har nån kamin att komma hem till så här på fredagskvällen.
Ha en skön helg, njut av ledigheten!
/Småländskan