fredag 24 september 2010

Den som söker...

Jag upptäckte för en tid sedan Bloggers statistiksida och sånt kan ju vara kul att undersöka! Jag finner till exempel en besökare från Japan! Några fransmän har varit här och lite andra utomrikes folk. Sökord som gett träff kan man också hitta. Och det är ju inte förvånande att min blogg dyker upp om man söker på "tvilling". Däremot blir jag en smula sårad över sökningen på "en hemsk historia", sååå hemsk är väl inte min blogg va? Jag kommer att grunna länge på den här sökfrasen..."dika på grannens tomt"!

Och ja Nilla, du inspirerade till inlägget och dessvärre kan jag inte länka eftersom det här skrivs från min mail och inte direkt i bloggen! I gengäld kan du få veta vad det var jag testade!

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Det var väl på tiden!!!
Och var får jag reda på det då?

Den hemska tvillingen sa...

Nilla: Här! Jag testade att skicka inlägget från min mail istället för att skriva det i Blogger. Det var väl inte mycket att bråka om va?

nillas liv på pinnen sa...

Det blir ju något att bråka om när du ska konstra så himla mycket! Men jag tycker om att bråka så det gör inget.
Kan man alltså maila in inlägg? Men vad är vitsen?

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Eftersom jag befinner mig i stugan med rätt taskig uppkoppling via datorn går det fortare att skriva och maila inlägget via min iPhone! Det är vitsen. Men man måste joxa lite först...eller joxa och joxa, inte så marigt alls. Praktiskt! Och jag konstrade inte även om en del anser att det är min paradgren, jag tyckte bara att det var utom allt intresse för menigheten!!!

mikebike sa...

herre gud du ska veta vilka sjuka grejer folk googlar på för att hitta till mig. man blir mörkrädd :)

Den hemska tvillingen sa...

mikebike; Kan jag tänka mig men så skriver du ju sjukare saker än jag så det tycker jag är rättvist! =>

Pillargontanten sa...

Kan man se om det varit några politiska vildar?
Eller Värmlänningar, vi som gör fel vid rösträknandet?!
Kramen!

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Ja värmlänningar kan man nog spåra, men politisk uppfattning tror jag inte att man för någon statistik på, inte på Blogger iallafall. Och vore det inte bättre om ni i Värmland kunde lära er att göra rätt liksom?
Kram, svampen var gudomligt god!