torsdag 23 september 2010

Men nuuu hade jag tur!

På väg hem efter jobbet står jag med bilen i en korsning och väntar på min tur att köra! Och rätt vad det är tar bilen en skutt framåt och motorn dör. Jag kastar en blick i backspegeln och ser ett stort eeeeh leende av det mer tillkämpade slaget. Då fattar jag, jag har blivit påkörd! Skiiiit också! Närbos bil. Jag knäpper upp bilbältet och kliver ur bilen vilket den påkörande tjejen också gör. Och innan hon ens hunnit titta efter utbrister hon "-Dääär hade du minsann tuuur!" Jaså??? Hade jag? Hon rullade för långt som hon uttryckte saken. Och det gjorde hon säkert, det gick ju inte överdrivet fort! Jag memorerade hennes bilnummer, besiktigade de obefintliga skadorna (dragkroken tog smällen) och uppmanade henne att köra försiktigt. Om jag var darrig så var det nog ännu värre för henne antar jag. Nu är jag hur trött som helst, antar att adrenalinet gått ur kroppen! Och visst hade jag tur, det hade kunnat vara en mycket större bil eller högre hastighet men jag undrar just om det var jag som hade tur i det här fallet?

Skickat från min iPhone

5 kommentarer:

strandskatan sa...

En så´n tur att du inte blev påkörd från sidan också när bilen studsade framåt ! Det var nog trots allt du som hade tur i oturen och ...vilken tur för Närbo att han har dragkrok på bilen och framför allt att du kom hem helskinnad !

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; Äh, jag stod som bil nummer två så ut i vägen hade jag inte hamnat. Men visst hade jag tur men det var en märklig reaktion från henne tycker jag!

Ewa sa...

Det var nog hon som hade tur. Att det inte blev stora skador på dej menar jag, för felet är ju hennes, vare sej hon rullade eller gasade. Tur för dej att du inte skadades.
Rörig kommentar, men jag fattar hur jag menar :O)

Cici sa...

Det behövs inte så stora puffar bakifrån för att man ska få en whiplash som plågar en i åratal framöver, så om det nu gick bra för dig så hade hon nog rätt i att du hade tur. Hon var säkert chockad när hon sa det där.

Den hemska tvillingen sa...

Ewa; jag fattade jag också. Smart e man!

Cici; Ja det tror jag att hon var och klart att jag hade tur!