lördag 11 september 2010

Regeln

Nästa söndag är det val och det finns bara två regler!
1. Man röstar.
2. Man röstar INTE på Sverigedemokraterna.

För min egen del finns fler regler och jag önskar att vi slipper Björklund de kommande fyra åren, men en demokrati är en demokrati så vill majoriteten ha fler skattesänkningar på bekostnad av skolor, vård och äldreomsorg, så får jag acceptera det. Men SD i riksdagen kommer jag inte acceptera. ALDRIG!!!

12 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

På bekostnad av arbetslösa och sjuka...Fy fan, säger jag.

Fiffi sa...

Jag har redan röstat så jag kan bocka av båda dina regler :)

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Själv har jag haft fantastiskt ekonomiskt gott utav Alliansens politik... Men vad hjälper det när folk blir utförsäkrade? Vad hjälper det när allt färre lärare ska hjälpa våra barn att lära sig? Näää inte fyra år till med pajaserna? Men framför allt inte SD i riksdagen!!!

Cici sa...

Det var två bra regler, dom följer jag.

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Gott!

Cina; Visste att jag kunde lita på dig.

Ännelaij sa...

Inte gjort än.
Men snart följer jag reglerna.

Såklart.

Ingen särskild sa...

Utmanande... blir som du vet lite trotsig av så uttalade regler. Fast just de här två var inte så svåra att följa. Inte för mig i alla fall.
Undrar lite vad du ska ta dig till OM SD kommer in i riksdagen, hur ska du i så fall hantera att du att du inte accepterar det?

Den hemska tvillingen sa...

Ännelaij: Strålande!

Någon särskild; Den tanken slog mig också och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jo jag vet att du har lika svårt för regler som jag men du kan väl ta det som goda råd istället?

Osloskånskan sa...

Håller helt med dej där!

Den hemska tvillingen sa...

Oslo; Hade inte väntat mig annat av kloka människor!
Gott, jag är lugn!

Cina sa...

... förra veckan fick vi oss till livs att sonen blir av med specialpedagogens timmar, 10 st/veckan. Skillnad på värdigt eller ovärdigt liv säger jag! Skolan måste spara! Så blev det när han skulle skolas in i "vanliga skolan"! Det finns ta mig f-n inte plats för vanligt folk, vad de än säger! "Framtiden börjar i klassrummet" säger Björklund. UTSLAGNINGEN börjar där kan jag säga! Inte arg på dig ju, Hemska Tvilling, inte det minsta! Det gick bara bra att andas här!
Nopes. Ingen SD i riksdagen!

Den hemska tvillingen sa...

Cina; Med Björklunds resonemang handlar det väl om att sonen ska kamma till luggen och skärpa sig, vilket gör mig heligt förbannad! Vad sägs om fler resurser i skolan??? Önskar sonen lycka till och dig en ängels tålamod, det lär du behöva i din kamp för sonen mot neddragning! Kram du starka, fina, modiga!!!