onsdag 25 augusti 2010

Vi är sams igen....

3 och jag är sams igen...eller jag tycker fortfarande att det är märkligt att de inte kan tala om status på en beställning...fast idag låg avin som visade att jag kan hämta min Iphone. Så det har jag gjort! Och sen skulle det installeras program på datorn...tar det tid när man har ett mobilt bredband in the middle of nowhere? Jaaa, det gör det. Men nu är vi igång och jag har massor att lära mig märker jag.

Hittekissen har föresten kommit hem till sina ägare. Jag kunde lämna honom hos Sundsvalls djurhem sent igårkväll och i morse ringde de där ifrån och meddelade att rätta ägarna var lokaliserade och hade hämtat kissen sent sent igårkväll.

Mina katter njuter av friden och ligger här och sover i godan ro utan att ständigt kontrollera var den lille svarte katten håller hus.
Slutet gott, allting gott med andra ord.

6 kommentarer:

Ewa sa...

Kuuuuul!!!! Grattis

nillas liv på pinnen sa...

Herregud, jag kommer aldrig köpa en iPhone. Det kommer jag inte. Inte inte inte inte inte.

Cici sa...

Vad är det som är så märkvärdigt med iPhone? Duger inte en vanlig mobiltelefon?

Den hemska tvillingen sa...

Ewa; Ja men mycket att lära.

Nilla; OK, budskapet har gått fram.

Cici; Jo, det duger väl alldeles utmärkt. Men nu är det så att jag så sällan unnar mig själv något så jag tyckte jag kunde få göra det. Är det fel?

Cici sa...

Nej, jag är bara allmänt okunnig om vad dom som skiljer en iPhone från en vanlig mobil eftersom det är en sån rusning efter dom att folk står i kö för att få köpa dom.

Markattan sa...

En Iphone är så mycket mer än en mobil. Där ryms allt du kan önska dig, nåja nästan! Den är lätt att använda och man bestämmer själv innehållet till största del. Ge bort kameran, gps, och snudd på datorn.

Markattan, grymt förälskad