måndag 23 augusti 2010

Hur man ökar sin läsekrets....åtminstone tillfälligt

Skriv nån skit om Sverigedemokraterna, det gör susen för antalet besökare en dag några veckor före valet.

Räkna dock med att få ett antal försvarskommentarer och några snygga påhopp om att du inte ser sanningen och förmodligen är hjärntvättad!

Skriv sen något mindre adrenalinhöjande, om tomatodlingen eller betonggrunkor och se hur läsarantalet går tillbaka till mer normala nivåer.

Men jag vidhåller, Jimmy Åkesson och hans anhang verkar ha en väldigt märklig människosyn och ett jävligt märkligt sätt att argumentera. Deras åsikter och politik är inget som lockar mig det minsta lilla....men jag är förmodligen hjärntvättad ;)

4 kommentarer:

Fiffi sa...

Men det VAR ju underhållande! Det är precis såhär politik ska vara, man ska bli uppretad, engagerad och förbannad. Det är så man INTE skapar likgiltiga blankröstare.

Osloskånskan sa...

Jag såg inte, och inte är jag insatt i lorten iheller! Men jag vet ett tvillingpar vars åsikter räcker för mej; jag håller mej låååångt undan J Bobbe & co.

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Underhållande är inte ett ord jag skulle använda i sammanhanget men engagerande och nog blev jag förbannad. Ve den som lägger sig på soffan i september.

Oslo; Rösta som du vill men inte på SD!

Cici sa...

Jag undrar hur dom hittar inlägg där det minsta lilla kritik mot SD finns med? Har dom någon automatisk inställning som söker upp bloggar där det finns med eller sitter det några dårar på fritiden och letar igenom varenda blogg?