torsdag 12 augusti 2010

Att skapa rubriker

"Roade" mig med en stund igår med att läsa en kvällstidning och kan bara konstatera att nu är det rötmånad för fullt inom den typen av "journalistik".

Leif GW Persson är förbannad på Ranelid för att han är girig! Uj, vad många Leffe måtte vara arg på.
Kicki Danielsson går i svaromål på Laila Bagges påhopp. Och som om det inte räckte med dessa två "riksintressanta" tidningsbråk så saftar även Kerstin Dellert på med en känga åt Allsång på Skansen. Dock inget om att Anders Lundin borde avsättas eftersom han gjort sitt, inte kan sjunga, klär sig bedrövligt eller inte kan snyta sig själv.

Det enda med läsvärde var Anders Westgårdhs krönika. Jag citerar en stump ur den och applåderar Westgårdh som skrivit exakt det jag själv tänker.

"Vad blir nästa påhitt? Dumstrut på dyslektiker? Obligatorisk vattenkamning? Kanske ska han införa linjalsmisk på fingrarna. Varför inte sämre betyg till följd av bristande skoputs? Bestraffning genom att skriva samma mening hundra gånger med skrivstil på svarta tavlan: "Jag lovar att aldrig mer..."
Han avslutar sin krönika med frågan om Björklund inte har någon som kan ta honom i örat.
Please, let it be me!

8 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Jag kan hjälpa dig att hänga i hans öra :O)

Anjo sa...

Jag såg utomhuspelaren med Jan B i morse, han såg ut som en karikatyr, eller snarare en blandning av 20-30 olika seriefigurer.

Angående kvällspressen - AAAARGH. Jag gick hem i veckan och BÅDA drakarna toppar med Laila vs. Kikki. Hur är det möjligt?

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Tack!

Den hemska tvillingen sa...

Anjo; Rötmånad I tell you. Har man inget att göra så skaffar man sig och har man inget att skriva så skapar man...vad skit som helst!
Så nu har vi löst problemet med den ständiga glädjen, bara att läsa kvällstidningar så håller man ilskan igång ;D

Cici sa...

Du är klok som en bok, du. Du kan väl maila in och anmäla dig som förste dragare. Du borde ju vara stark i nyporna nu efter altanbyggandet. Och vilken altan sen!

Den hemska tvillingen sa...

Cici; Det har du alldeles rätt i, jag är synnerligen väl lämpad för denna uppgift! Ja, vilken altan, visst blev den fin!

nillas liv på pinnen sa...

Haha, den krönikan gillar vi! =D

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Eller hur va.