onsdag 11 augusti 2010

Rapport från altanen

Tvångssitter på altanen under solskyddet (visserligen har solen gått ner för bra länge sen men ändå) för har man nu en sån alla tajders altan ska man ta mig sjutton sitta här också. Hur kallt det än är! Med två filtar klarar man de värsta köldskadorna.

Här har jag suttit mest hela dagen. Jag tog ut min symaskin och snodde ihop en fleecetröja av ett fyndat tyg. Utan mönster sydde jag mig ett stycke fleecetröja! Det vill jag kalla händigt. Jag vill poängtera att tröjan har två lika långa ärmar, blixtlås samt tvenne fickor (Ej utanpåfickor utan infällda). Ett bakstycke och två framstycken där blixtlåset är fästat finns också! Tröjan tillsammans med filtarna borgar för överlevnad denna kylslagna kväll.

En som inte fryser, men däremot stör kvällsfriden är Närbo a.k.a Negerbudda. Han klipper gräset och jag låter honom hållas då han försvann med orden "Jag tar disken sen." Låt gå för det då.

Nu börjar mygg och flugor anfalla så jag kanske får se slaget förlorat och ge mig in för en värmande, uppfriskande Piña Colada. Jo, jag tror att vi säger så!

5 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Symaskin också? Jag ligger flat av beundran!

Den hemska tvillingen sa...

Oslo; Gör du? Är inte det obekvämt ;D

Den hemska tvillingen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nillas liv på pinnen sa...

Annars kanske det blev lite virke över så att du kan tända en liten brasa? Värmer OCH håller myggen borta.

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Kunde jag ha gjort men jag vill inte elda direkt på altanen, det blir en sån väldigt stor brasa då!!!