lördag 21 augusti 2010

En lördagskväll på dansbanan

Tvärs över sjön, som inte är speciellt stor, man simmar lätt och ledigt över till andra sidan, bor ett äldre par som sitter inne på Sveriges största samling av gamla raspiga stenkakor och annan "fin, gammal musik" av pilsnerfilmskaraktär.

Det här paret torde vara stendöva för volymen skruvas upp till max.
Och alla som är över 10 år och vid sina sinnes fulla bruk vet hur ljud färdas och förstärks över vatten. Alla utom de här två, som alltså inte kan vara vid sina sinnes fulla bruk.

De spelar så att det hörs in till oss och vi har ändå tvn på. Och för varje gång jag går ut och "tackar för underhållningen" och ber dem dra ner volymen så lägger de på nån ny jävla skiva och krämar järnet.

Snart tar jag båten över och går iland vid deras brygga och slår sönder den där jävla musikanläggningen och hivar den i vattnet. Jag måste nog köpa mig en herrejävlars stereoanläggning och montera upp några maffiga högtalare nere vid strandkanten och sen spela skiten ur dom.

Förslag på nåt riktigt hjärndödande i musikväg någon?

11 kommentarer:

Ännelaij sa...

http://www.youtube.com/watch?v=B5ZfQMOHB5k

http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=s2vGBY7nXx8&feature=related

Den hemska tvillingen sa...

Ännelaij; Visste väl att jag kunde lita på dig....men Roger Pontare är jag säker på att de där miffona går igång hårt på.

Pillargontanten sa...

Highway to Hell, med ACDC!
Kör den ska du se :O)
Eller nåt riktigt sent 70tal med Nina Hagen!

Go for it Tvilling!

Markattan sa...

Vilken skiva som helst med smurfhits tror jag skulle göra susen. Eller kanske inte ändå...

Markattan lider med er

strandskatan sa...

Det är ju "miljöförstöring" och är säkert straffbart ! Kan det vara så att de försöker hålla björnarna på avstånd ...eller... är det deras musik som lockar dit "nallarna" ..

Cici sa...

Något för "Grannfejden"?
Bjud in dom på kaffe och kaka och prata i lugn och rom om hur ni upplever det så kanske dom förstår. Upptrappning är ingen bra strategi.

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Tack för tips.

Markattan; Eller inte nä.

Strandskatan; Nja, tror nallarna flyr fältet.

Cici; Nej, inte alls något ämne för grannfejden. Och jag tänker bara, jag gör inte...men tanken på hämd är ljuv. Det är ingen mening med att föra oljud här för jag misstänker att de inte hör ett skvatt ändå. Men att bjuda in dem på kaffe...nä du, där går gränsen.

Ingen särskild sa...

Kloka ord från Cici! Men om en inbjudan till kaffe känns motbjudande, kan det kanske räcka att ni går dit och berättar lite om det här med hur väl ljud hörs över vatten, för dem.
Värt ett försök i alla fall.

Den hemska tvillingen sa...

Någon särskild; Jo, det är det förvisso men nåt kaffe blir det som sagt inte. Och istället för att gå dit kanske jag tar en simtur. Kan ju alltid smyga upp och dra ur kontakten ;)

tigerlilja sa...

Du kom själv med lösningen! Förra grannarnas ohängde son hade fest med osannolik volym, så jag ringde på, gick in och drog ur sladden.

Den hemska tvillingen sa...

tigerlilja; Tufft, vad sa han, grannens ohängde son?