tisdag 1 juni 2010

Ja men hur lätt är det?

Är väggar i regel raka? Nej!
Är väggar på ett utedass rakare än andra väggar? Nej, snarare tvärtom!
Hur lätt är det att tapetsera tak? Inte så svårt men nacken mår inte bra av det!

Och inte fan blir det lättare av att man ska hålla 2000 blodtörstiga myggor från kroppen. Och dessa myggor var i storlek att jämföra med små, mycket små, helikoptrar! Men nu är merparten av väggarna klara för målning! I morgon kommer det att ske men innan dess måste jag köpa lite mer färg. På torsdag räknar jag med att påfåglarna är på plats och sen är det finliret kvar.

Sen kommer det bilder!

8 kommentarer:

Ebba G sa...

menar du att du sätter tapeter i taket på ett utedass?
Häftigt! I så fall.
Och tvåtusen myggor.... tror jag aldrig jag sett samtidigt. Måste vara rent förskräckligt

Den hemska tvillingen sa...

Ebba; Nja, det här är en särskild sort som kallas Easy cover, en tjockare reparationstapet som man sen sätter vanlig tapet över eller målar direkt på. Den är framtagen för att man ska slippa bredspackla väldigt ojämna väggar. Använde den till sovrums- och vardagsrumsrenovering hemma i lägenheten och fick lagom mycket över.
2000 myggor var kanske en liten överdrift, men många var dom och stora...och det var förskräckligt så att det räckte!

Pillargontanten sa...

Helikopterstora myggor?! Huga!
Låter spännande det du gör i alla fall :O)

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Ja en de var nog inga stickmyggor för jag har inte fått ett enda bett och det brukar jag få. Myggornas godaste smörgåsbord, thats me!

Anonym sa...

Jamen herregud, alltså, bara liksom. Är det inte lite mycket av "lite mycket" där på ert utedass?! Eller? Och ja, jag har sett att du bor norröver, det som inkluderar bor-bland-myggorna!Minns min syrras första besök där norröver, betydligt mera norröver där ditt utedass står. När hon berättade, försökte få oss smålänningar att fatta att det gick f-n inte att vara utomhus för dessa små helikoptrar. Inte trodde vi henne då, men senare, efter att vissa av oss gjort studiebesök norr om Dalälven, då fattade vi!

Den hemska tvillingen sa...

Anonym; Myggor är det gott om här norrut...men vad menar du med "lite mycket"???

Anonym sa...

Bara ett spontantyckande, det med "lite mycket". Jag menar att det verkar lite mycket det du/ni vill få till på ett utedass. Men så klart de är er grej och jag menar inget annat än bara ge en helt vanlig kommentar *L*. Jag ser fram emot fortsättningen. Och, som jag "sagt" förut jag gillar att läsa din blogg, får många skratt och en hel del av nostalgi. Fortsätt att berätta, jag väntar med spänning.

Den hemska tvillingen sa...

Anonym; Jo det kan tyckas lite mycket, mycket energi för ett utedass....fast det är ju bara roligt. Bortsett från att nacken gör mer och mer ont efter taktapetseringen...
Och är det någonstans man kan ta i så man kräks i inredningsfrossa så är det ju på ett utedass, det kan ju aldrig bli fel på något vis ;D

Roligt att du vill fortsätta och läsa, du är mer än välkommen.