tisdag 29 juni 2010

Årets premiär*

22 grader varmt i vatten och sommarens varmaste dag här i trakten betyder att bikinin letas fram. Och så hemskt skönt som det var att nedsänka sin kropp i svalt vatten. Det är nåt särskilt med insjöbad. Så speciellt tycker jag att det är att varje badsäsong inleds med tanken att "så här kan jag börja varje dag". Ha, det brukar ju inte bli så väldigt mycket med det där. I den här sjön är det rätt äcklig (eller sytlig som vi sa hemma i Borås) botten men nu har vi skruvat ihop en bryggstege så kanske kan jag överkomma den där känslan som gör att jag hoppar över det ljuvliga morgondoppet.

I morgon blir det i så fall en smula senare än väldigt tidigt morgondopp eftersom jag är "tvungen" att vara ledig. Jag ska ju vara hemma och övervaka brunnsborrningen. Sånt viktigt kan inte lämnas vind för våg utan att någon styr upp det hela och någon är jag. Japp, så får det bli!

* Närbo badar inte om det är under 25 grader varmt i vattnet. Hans premiär återstår alltså.

4 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Låter ju alldeles underbart!
Övervaka du, det är lite spännande :O)

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Ja jag är uppe och redo för övervakning...men jisses vad trött jag är. Kanske det får bli en liten tupplur innan själva övervakandet tar vid.

wettexvarlden sa...

Här är det full rulle vill jag lova! Jag skäms nästan över min lathet. Nästan.
Lycka till med borrningen :)

Den hemska tvillingen sa...

Wettex; Skäms inte, det är ju inte som att jag borrar själv för hand! Ta det lugnt du, du verkar ha fullt upp med PytteHarry.