torsdag 10 juni 2010

Imponerad

Jag är en sån där människa som ständigt blir imponerad över teknikens utveckling. Att man utan större ljudfördröjning kan prata med folk i Amerika eller where ever på jordens yta är fortfarande en sak som kan göra mig förstummad. Vilket i sammanhanget är lite dumt med tanke på att jag trots teknik inte hörs då!
Och att man med hjälp av dagens teknik får in diverse kanaler mitt i skogen är helt osannolikt. Men så är det faktiskt, jag har tvn på medan jag gör lite granskningsjobb.

Och jo, det är trevligt med tv, det är det.
Fast godiset var rätt onödigt!

8 kommentarer:

Ewa sa...

De e ju ooootroooolit

Den hemska tvillingen sa...

Ewa; Elle huuu! Helt ooootroooolit!

strandskatan sa...

Man kan ju t.o.m sitta i skogen och kommunicera med varandra med ord som skrivs på en liten "burk" som man har i knät... fast det där med bilder som flyger genom luften och hamnar i torpet ...hmmm, jag har aldrig riktigt begripit hur det går till. Men huvudsaken är väl att det fungerar ... man måste inte förstå allt.
VM i fotboll kommer inte att visas på min TV det är jag alldeles säker på !

Speja sa...

Jag är lika impad som du. Och tänk de som har hittat på det!

Sedan kan jag tycka tvärtom mot dig ibland - att godis är rätt trevligt och att tv är ganska onödigt ;)

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; I min tv visas just nu inledningen på matchen mellan Frankrike och Uruguay. Men Närbo/Negerbudda ger sig väl snart hem till stan och beredskapen och då får vi se vad som visas här.

Speja; Godis är rätt trevligt men gårdagens påse hade jag kunnat vara utan. Tv har ju varit onödig här i 4 år men just nu är det trevligt. Nyhetens behag vet du.

nillas liv på pinnen sa...

Jätteskumt är det.
Just nu spelar Uruguay i det där WM:et och då måste man ju heja!

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Skumt var ordet!

Anonym sa...

Jodå,VM-fotbollen är ett måste, så är det bara! Och vilken tur alltså, den sänds på de TV-kanalerna jag har! Sen jag separerade från man, hus och parabol har jag nog mest saknat sportsändningarna som den där runda metallbrickan gav oss/mig möjlighet att se. Ja, sen går kanske VM-matcherna på dagtid, då jag jobbar, men i alla fall liksom...
"Småland"