tisdag 12 oktober 2010

Svära i kyrkan?

Ikväll är Närbo kvar i stan för att träna med sin kompis. Jag fick alltså ta bilen och åka ut själv till stugan. Ensam middag och hämta ved, få eld i spisen...

Och möjligen är det som att svära i kyrkan men en bättre kväll kunde träningen inte förläggas. Jag slipper således den där fotbollsmatchen. Och kan ägna mig åt annat.
Och annat ägnar jag mig åt, den där juicen som fick hällas upp på kanna igårkväll har förvandlats till Piña Colada. I spisen brinner veden och sprider skön värme. En ljudbok i öronen, "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" (56 spänn på bokus, nerladdningsbar) och kissar som krullat ihop sig på filtar och snusar gott och tryggt.

Herregud vad livet kan vara gott!

Trevlig kväll hörni.

9 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Låter helt underbart, här lär vi få höra den där fotbollen, fast jag lägger mig nog, i renbäddad säng med min hundraåring, fast i bokform :)
Den är bra, eller hur?!

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Den är kalasbra, borde bli film!

Klankis sa...

Gött! Själv har jag målat vardagsrummet och sagt alla fula ord jag kan.

Den hemska tvillingen sa...

Klankis; Duktig du ;-)

Camilla sa...

Den boken var verkligen helt underbar. En duktig författare som fått till det ordentligt.

Cici sa...

Så bra en del har det då! Andra springer omkring med moppen och torkar pölar på köksgolvet eller plockar små korvar som hamnar både här och där.
Fortsätt att ha det bra.

Fasching sa...

Bra bokval!

nillas liv på pinnen sa...

Låter lite (mycket) mysigt. Gillar du boken?

Den hemska tvillingen sa...

Camilla; Ja han skriver fantastiskt bra!

Cici; Jag antar att de där som lämnar pölar och korvar efter sig kompenserar duktigt med söthet och gos så det går nog ingen nöd på dig heller.

Fasching; Jo, jag känner en man som köpte boken inte mindre än tre gånger, den måste således vara bra! ;-)

Nilla; Det var mycket förnämligt och jag tycker att boken är suverän. En barnbok för vuxna kan man säga med alla osannolika händelser! Den rekommenderas starkt av mig.