lördag 23 januari 2010

Förlåt?

Jag skrev det här om det här och vill på detta sätt göra offentlig avbön.

Länk nummer två går till mitt första inlägg om Körberg och Bergqvist som jag klankade ner på för att de vill ha den exklusiva rätten att själva få avgöra vilka som skulle få vara med i Stjärnorn på slottet om de skulle kunna tänka sig att ställa upp. Jag retade mig på den där attityden då.

Årets omgång av Stjärnorna på slottet har varit bäst av alla fyra omgångar. Det har varit feelgood-tv på hög nivå. Snäll tv. Sån tv som jag gillar. För jag är rätt trött på den där sortens program som går ut på att göra bort, vara "rak och ärlig" fast det egentligen bara är elakt. Jag är så trött på människor som inte kan öppna munnen utan att säga något taskigt om någon, gärna någon som inte är där och kan försvara sig. Och jo, visst har det sagts rätt hårda ord även den här säsongen, varken Björn Ranelid eller Kjell B. har sparat på krutet men de har gett igen på taskigheter som de upplever att de utsats för. I övrigt har det varit fina program.

Så, Tommy Körberg och Kjell Bergqvist, ta emot mitt ärliga och uppriktigt menade Förlåt. Sannolikheten att ni läser det här är ju försvinnande liten men OM ni skulle göra det...Jag tycker ni verkar vara två rediga hedersknyfflar!
Vänner?

Kuriosa...eller rätt och slätt skryt...under dagens middag satt vi och öppnade minnesluckorna och försökte placera deltagarna i tidigare säsonger.
Det har gått tre omgångar tidigare och i varje omgång har det varit 5 stjärnor på slottet. Vi satte samtliga utom 1 och vi kunde dessutom placera alla i rätt säsong. Vi är ohemult malliga för det kan meddelas. Det grämer oss omåttligt att vi missade Magnus Härenstam. Men i övrigt så...tiddilipomm!

5 kommentarer:

Fiffi sa...

Kaxigt att sätta alla!
Vi försökte samma sak igår och det var stora hål i slottetmemorabilian kan man lugnt säga... Får skylla på att jag missade första säsongen helt och hållet, den med Börje Ahlstedt och gänget.

Men jag håller med dig. Det har varit fem trevliga program. :)

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Kaxigt ja...vi är fortfarande synnerligen malliga här. Fast en missade vi ju, sablar så försmädligt.

Vem är jag sa...

Håller helt med dig - det här har varit bästa säsongen. Och det är så oerhört skönt att se tv där det inte handlar om att tvinga fram konflikter och frossa i bråk och påhopp. Kan det vara så att folk inte vill se "snäll-tv"? Jag vill ju! Jag vill gärna se vuxna, mogna, erfarna människor berätta om sina liv.
Om media slog upp det positiva i stället, som de gärna gör med bråken, skulle vi inte läsa det då?
Har dom provat?
Skönt också att få sina fördomar punkterade. Ranelid har sina sidor, men det har ju alla. Och han visade sig vara en mycket mer sympatiskt person än mina fördomar sa. Tillförde helt tydligt nånting viktigt i gruppen. Jag hade gått på media-myten om honom. Vad skönt det var att få den krossad!

Markattan sa...

Jag instämmer. Det var en bra omgång och hyggliga människor.

Hos mig kan du lyssna på om några som int är fullt så hyggliga.

Markattan

Den hemska tvillingen sa...

Vem är jag; Hade också gått på det där men är glad att jag fick omvärdera, eller...jag har nog aldrig haft nån egentlig uppfattning om honom mer än att han låter hemskt pretentiös när han pratar.
Nej, jag tror inte att de prövat att skriva positiva saker och OM de gör det så är det för att få oss att skänka pengar till något behjärtansvärt.


Markattan; Ska genast lyssna.