söndag 6 december 2009

Passade på

Ikväll visades Låt den rätte komma in. På Canal+Drama. Den har inte jag, men väl Närbo. Så jag tog med mig middagen och tassade över vinden för att betitta filmen. Och den var ju läbbig men inte som boken. Boken var HEMSK men bra. Hemskt bra kanske?
Nåväl, innan jag gick snodde jag med mig Närbos kamera för att dokumentera en smula i mitt sovrum. Har ju utlovat bättre bilder. Så här kommer dom, bättre bilder alltså.

Säng med överkast!


2. Fådda tavlor och bilder samt en av egen produktion!
Bilden längst ner till vänster har jag fått av Ännelaij och så ramade jag in den i samma stil som de andra tavlorna. De två översta kommer från peterA och den längst ner till höger har jag fotat själv.

3.Hembyggd hylla med inbyggd belysning samt saker jag tycker om! (Och tyck inte synd om den vissna växten, den är inte vissen, den växer.

Längst till vänster ett auktionsfynd, The group av K. Möller. Sen tre glada fåglar av italienst fabrikat, också ett auktionsfynd. Två gröna elefanter från Indiska. Träbiten som ligger på hyllan kommer från en ask som växte på tomten där vår familj hade sommarstuga när jag var barn. Därefter en handsnidad båt gjord av Åke Hansson på Hönö och tillsist nån form av vadarfågel som värper strutsägg. Ägget har jag också köpt på auktion.

4. Fler tavlor av egen produktion, motiv från stugan under försommaren.


5. Lampmobil, som inte är färdig än, utan det ska hängas dit prismor också.
Och när jag hittar något att dölja upphängningsringarn med så ska jag väl göra det också. Kanske mina läsare har några tips.


Ja men det var väl allt för idag.

9 kommentarer:

Markattan sa...

Jättefint alltihop. Gu är duktig du, på både det ena och det andra.

Markattan

f i f f i. sa...

Jag tänkte på din fina lampmobil. Du kan ju vira in ringarna med något snyggt tygband (silver? guld? svart?), men så man fortfarande ser själva anordningen.
Det är en cool och färgglad lampa. Me like!:)

(Dom andra bilderna är fina dom med, men då jag är en problemlösare uti fingerspetsarna och du bad om tips så koncentrerar hjärnan sig på det som ännu inte är fulländat ;))

Ännelaij sa...

Vad fint!
Roligt att få en inblik hur du har det hemma.
Mysigt tycker jag.

Den hemska tvillingen sa...

Markattan; Mmmm visst är jag.

fiffi; Bra idé. Ska testa nån dag.

Ännelaij; Ja jag tycker också att det är rätt mysigt. (Mysigt är ett ord för vår generation!)

Osloskånskan sa...

Så fint du har det! Byta?

Den hemska tvillingen sa...

Osloskånskan; Tack...men om du såg mitt vardagsrum skulle du inte vara intresserad längre. Så fort jag är helt klar med sovrummet ska jag sätta igång med vardagsrummet. Huvvaliga.

strandskatan sa...

Riktigt lyckat resultat med hög mysfaktor !

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; Just innan jag läste den här kommentaren läste jag kommentarer från strax före jul förra året, på min förra blogg. Där diskuterade du och jag om du skulle ragga upp nån granne att bli närbo med men du sa nej och sen blev du ju med torp.
Jo, här myser jag så fort jag får möjlighet.

strandskatan sa...

Ja, herrenadå som det kan bli och tänk vad mycket som kan förändras på ett år. Något raggande är inte aktuellt i år heller och mitt torp är som ditt sovrum : njutbart att dra sig tillbaka till !