tisdag 1 december 2009

Om jag hade pengar....


Ja då skulle jag....Men vänta nu, jag har ju pengar.
Inte mindre än 750000 euro. Jodå, har just fått ett mail från nåt ställe som samlar ihop emailadresser från världens alla håll och sen drar dom bland alla dessa adresser och tänka sig, jag vann. Lite drygt 7, 5 miljoner alltså.
Kanske kan köpa den där digitalkameran nu då....

Undrar just hur många som fått det där mailet idag? Och hur många som tänker som jag vad polisen brukar säga "Om det verkar för bra för att vara sant så är det förmodligen det också".

Tror att jag skiter i det där va.

5 kommentarer:

Markattan sa...

Och en annan dras, nästan, med en sprillans ny BMW värd 395000 pix och chans på resor värda 20000 bagare. Inte illa pinkat.

Markatta, rik som ett troll

Den hemska tvillingen sa...

Ojoj, fru fortuna har minsann siktat ordentligt på dessa fina systrar.

strandskatan sa...

Pffuuii... varför har inte jag fått en massa kosing ... är det rättvist ? Jag som skall betala brädor, spik, isolering och snickare .
Fast njut du bara .... gör det och skulle du komma på tanken att det finns behövande strandskator ute i bushen så kan du ju skicka över lite penningar.
In my dreams.... men visst hade det varit kul om det hade varit verklighet och inte lurendrejeri!

Speja sa...

Ja, tyvärr, det är nog för bra för att vara sant. Annars skulle jag helt plötsligt blivit världens turgumma för jag kammar hem vinster från höger och vänster flera gånger i veckan enligt mina mail. Men eftersom jag är en generös själ så hämtar jag inte ut vinsterna utan låter någon annan få dem.

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; Ja det hade varit bra om det var sant. Ekonomiskt oberoende hade varit nåt att va...

Speja; Det är vad jag alltid tror, du är en fin människa. Om det här varit sant skulle jag behålla pengarna själv...ja mina barn skulle väl fått en slant...