onsdag 30 mars 2011

Vi lever

Som det skrivs i svensk kvallspress sa har det som sagt regnat sen i lordags med undantag for en stund pa sondageftermiddag. I det narmaste konstant har det vrakt ner, hard blast, darav den avbrutna resan till Phi Phi. Herrejisses vilka vagor!

Men vi lever och upplever sista dagen pa den har turen. Klockan 4 i morgonbitti, 23.00 svensk tid bir vi hamtade och fraktade till flyget i Krabi. Om nu inte prognoserna fran Expressen blir sanna sa att flyg/ och battrafik helt stalls in.
Ooooj sa jobbigt!

6 kommentarer:

strandskatan sa...

Vilken otur ni har ! Jag hoppas för allt i världen att ni kommer till Krabi oskadda och att resten av er resa avlöper väl !
Stor kram !!!

Gökboet sa...

Fy fabian vilken osis....

Håller tummar och klor för att ni kommer hem oskadda!

Bamsekram!

Osloskånskan sa...

Ni är det viktigaste, ta inga chanser, kom tryggt fram!

Småländskan sa...

Hoppas, hoppas att flyget och ni kom iväg från Krabi. Sen tycker jag det är jääävligt olyckligt att just ni råkade ut för detta! Ni, som sett fram emot en härlig semester med allt vad det innebär. Men, troligen har ni fått en del av det också.
*HÅLLER TUMMARNA*... och önskar välkommen hem!

Den där tjockisen sa...

Håller också tummarna! Och hoppas att hemresan blir lugn och skön. Med lite tur kommer ni samtigt som tyskvärmen anländer till Sverige.

Lisbet Lindell sa...

Min bror och svägerska befinner sig också i Thailand och regnet, min bror passade också på att bli sjuk, dock inte i magen utan med feber, trist men hoppas ni alla Svenskar kan njuta lite av att ni har varmt iallafall trots regn, vi har både regn och kyla hemma i Svedala!

Kram Lisbet