lördag 12 mars 2011

Dagens fynd

Närbo och jag tog oss en sväng till Erikshjälpen för att lämna in lite grejer som vi inte längre har bruk för.
När man ändå är där måste man ju gå en runda för att se om man hittar något som man förmodligen aldrig kommer att få nån användning för.
Och plötsligt föll min blick på något hallonrött. Snabb kontroll visar att det är en stuvbit i en härlig, tung trikå. Och mest troligt tillräckligt för en sån där klänning som jag sydde härom helgen.

Och si, tyget räckte och klänningen är snart klar.

När jag höll på att prova den där tjusiga skapelsen insåg jag att en punkt till måste upp på listan över saker att göra innan det är dags för semesterresan. Eller så blir det en punkt 3a och 3b. Lika bra att fixa armhålorna när benen är klara. Åååå så tråkigt!

Packa ska jag göra i morgon. Räknar ner gör jag hela tiden, nästan timme för timme. Följer nyhetsrapporteringen från Japan också. Måtte de få kärnkraftverken under kontroll. Naturligtvis för japanernas skull, för mänsligheten men just nu mest för Närbos och min skull. Hur jävligt det skulle vara att behöva stanna hemma för att ett jävla kärnkraftverk springer i luften och sprider sitt gift, det har jag inga ord för. Den där energiformen har jag inte ett dugg till övers för så det skulle verkligen kännas överjävligt surt.

Och innan nån talar om för mig att jag är småaktig och egoistisk...så kan jag meddela att det är jag helt på det klara med. Men icke desto mindre tillåter jag mig vara det.

8 kommentarer:

Ännelaij sa...

Måtte ni komma iväg.
Du/Ni behöver det.
Du är inte egoistisk, du är mänsklig.

nillas liv på pinnen sa...

Jag hoppas också att kärnkraftshelvetena håller för din och Närbos skull!
Sedan hoppas jag att alla kärnkraftverk i hela världen stängs ner för att makthavarna äntligen inser hur farlig denna energikälla är.
Man kan ju alltid önska.

Den hemska tvillingen sa...

Ännelaij; Tack! Jag känner mig rätt mänsklig :-) men det är klart att en smula egoistiskt är det ju att bry sig mer om sin semester än di stackars japanerna.

Nilla; Ja och hur i hela friden tänker man när man bygger kärnkraftverk i det landet? Skrota skiten!

Småländskan sa...

Du är varken småaktig eller egoistisk. Det vet vi som följer dig här.
Innan ni sticker iväg vill jag önska er en underbar,härlig semester med massor av upplevelser, god mat/dryck, fantastiska möten med fantastiska
människor, slappande och ta-hand-om-kroppentid.
Kram

f i f f i sa...

Nu börjar det närma sig....:)
Har du resfeber? ;D

Den hemska tvillingen sa...

Småländskan; Tack, jag hoppas att det blir bra och tror att det blir toppen.
Kram!

Fiffi; Ja nu är det nära. Resfeber tycker jag är helt onödigt, det är ett enda stort äventyr! :-)

Osloskånskan sa...

Krysser fingre og tær for et dere drar! Bilde på Lady in red?

Den hemska tvillingen sa...

Oslo; Tack för hjälpen. Bild kommer möjligen från ort och ställe men inbilla dig inte att jag packar upp för att ta en bild nu. :-)