måndag 28 mars 2011

Efter regn kommer....

...forst en fantastiskt fin dag med dryga 30 grader i havet, sol som vraker ner och otaliga dopp. Samt inkop av batbiljett for en dagstur till Phi Phi utan nan javla snorkling och dykning. Bara sol, bad, strovtag och matintag!

Sa upp i ottan, pa med klader, packa ryggan, ata frukost och sa ivag. Regn i skyfallsform men klev ombord pa baten gjorde vi. Ivag for vi och bomber och granater, som den gode Kapten Haddock skulle uttryckt sig, vad det gungade.

Sa till den milda grad att halvvags till Phi Phi bestamde sig manskapet att vanda baten tillbaka till Koh Lanta. Och besattningen flinade inte langre fullt lika hanfullt mot oss passagerare som holl i oss i allt som satt fast.
Frukosten kom upp lika fort som den intagits.

Har sitter vi nu, i regnet med tom mage (tvillingen alltsa, Narbo ar en tuff sjobuss nar det stormar harda vindar) och ska se om vi kan fa lite i magen igen.

Vi far val agna oss at annat som borjar pa Phip...

5 kommentarer:

Gökboet sa...

Himla otur..... eller inte ;-)

Den hemska tvillingen sa...

Gokboet: Jo det var nog otur...magarna fortfarande en smula i olag och vi ar mest trotta. Fast det regnar fortfarande sa det spelar kanske mindre roll.

Pillargontanten sa...

Ja men nåt annat som börjar på Phi, behöver ju inte va fy skam....
Fast det kan ju gunga det också :))

Småländskan sa...

Aj fan, det var ju synd ni inte kom iväg. Men, som sagt, det finns ju andra alternativ *L*.
Tror jag berättat för dig att jag/vi var i Thailand för länge, länge sen, just i mars månad. Efter vi bokat och allt, läste vi en bok av en kunnig förståsigpåare, som skrev att "ingen vettig människa reser till Thailand i mars". Värmen, fuktigheten... vi upplevde inga regnväder men väl en otrolig värme och fuktighet. Men det var det värt! Glömmer aldrig den resan, en mycket fin upplevelse.
Hoppas magarna rättar till sig!
Var rädda om er! Kram.

nillas liv på pinnen sa...

Ja, Phipopinerna ligger ju inte långt därifrån, en dagsmarsch kanske. Och där är det säkert sol.