lördag 19 mars 2011

Sen sist...

...har Narbo hunnit uppfinna semesterns ordsprak namligen "Jobbar Zingo pa UD?" Och det ar ju verkligen en fraga man staller sig sarskilt nar det var "Blodapelsinjuicen ar skitgod".

Och sa har vi hunnit fa ont i halsen. Traskade ivag till ett apotek och fick hjalp av en kvinna i vit rock som lyste mig i halsen, konstaterade att jag ar en smula svullen samt att det befinner sig nagra vita prickar pa halsmandeln! Och ordinerade utan tveksamhet penicillin! Sant hander inte i Sverige!

Och dagens hojdpunkt var besoket hos skraddaren som plockade fram tyg, det blev ett kornblatt slosse! En klanning till mig ska det bli. Narbo tanker ocksa ekipera sig dock inte i klanning, alltfor tjejigt for honom! Inte blir det kornblatt heller men det blir en annan snygg bla farg.

Nu ska vi ga upp pa rummet och halla i oss forsvarliga mangder alkohol...apotekaren sa inget om att man inte ska blanda tabletterna med sprit!

Ps till Nagon sarskild som brukar kommentera...Vad roligt att det gick bra! Det suger en smula i teatertarmen men det gar val fler tag. Grattis till framgangarna!

Ps till barnen: Vi har det bra och hoppas att allt ar lugnt och skont hemma. Vattna tomaterna och klappa kissarna! Mammy loves you all!

3 kommentarer:

Osloskånskan sa...

:-D

Småländskan sa...

Just det! Sa inte apotekaren nåt om alkohol tillsammans med medicinen, så måste det ju vara helt ok att intaga! Jag tror på att de där thailändska apotekarna har full koll!
Ha det fortsatt bra och hoppas bara att
medicinen och alkoholen tillsammans gör verkan!
Håll dig i skuggan bara, det gjorde jag när jag var i Thailand i mars månad!

Pillargontanten sa...

Avundsjuk, jag blir så avundsjuk....
Ha det riktigt gott, och du, en bild på klänningen av kronblått slösse, får vi väl se :)