onsdag 5 januari 2011

Ska vi göra en deal Rickard Sjöberg

Hej Rickard!
Om du låter bli att skicka direktadresserad reklam till mig om det där postkodlotteriet som delar ut förskräckande liten andel till välgörande ändamål så lovar jag att inte skriva ett enda ord om det där lotteriet som ger en massa miljoner i bonus till högsta hönset!
Överens?

14 kommentarer:

Cici sa...

Jag undrar hur mycket av slantarna som går åt till dessa evinnerliga utskick? Trots att jag alltid har slängt bort breven som droppar in med ojämna mellanrum till mig och maken, fortsätter dom att komma. Och jag har inte hittat någon adress dit jag kan maila och avsäga mig utskicken.

Den hemska tvillingen sa...

Cici; Nej någon adress får man inte och det där att direktadressera för att komma förbi lappen Ingen reklam tack" är ju skit alltså!

nillas liv på pinnen sa...

Hahaha!
Jag börjar undra om du är min tvillingsjäl. När jag kollade posten för någon timme sedan svor jag en helig ramsa över just den där reklamen som denna gång även innehöll ett plastkort med "mitt" lottnummer på så att jag vet om jag hade vunnit om jag hade betalat de jävla lotterna. Utpressning är vad det är! Korthelvetet åkte direkt i soporna utan att passera mina ögon som har direktkoppling till min hjärnas bradiga sifferminne.
JÄVLA POSTKODLOTTERIET!

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Tvillingsjälar är vi nog på en rad områden.
Jag har dock en halv deal med Sjöberg och uttalar mig därför inte om det här lotteriet! Låt mig bara förmedla att även jag hivade grunkorna i soporna sen jag fotograferat Rickards brev.

Cina sa...

Hehe! Jag gillar dig! Lotterna gillar jag inte!

Den hemska tvillingen sa...

Cina; Dito! :-)

Anjo sa...

Jag avskyr de här utskicken, de taffliga försöken att få folk med spelproblem att köpa ännu fler lotter och så vidare ...

Postkodslotteriet är ett gissel, jag avskyr det fullständigt och totalt.

Den hemska tvillingen sa...

Anjo; Den som tiger samtycker så jag tiger en stund!

strandskatan sa...

Ja.

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; Är det DU som är Rickard Sjöberg??? Det hade jag ingen aaaaning om!

strandskatan sa...

Ha,ha.. nej, jag är ju bara en fattig liten torpare. Men jag är överens !

livet just nu sa...

Kunde inte vara mer enig!

Den hemska tvillingen sa...

Strandskatan; Å så lättad jag blev!

Livet; Bra!

Suzan sa...

ha!