lördag 13 februari 2010

Nu får det väl för fan räcka!

Mina föräldrar var poliser och det hade man ju lite fördel av när man var yngre.
När andra i skolan hotade med att hämta sin storebror när nån var dum kunde Markattan och jag alltid hota med mor och far! Vi använde det inte lika ofta som klasskamrater gjorde.

Men har vi nu inte fått nog av poliser som agerar som enna riktiga rövhål?
Har vi inte sett tillräckligt av filmer och ljudupptagningar där poliser demonstrerar sin makt och går långt över gränsen för anständighet?

Läste igår om den här händelsen och nu har även aftonbladet.se tagit upp det. Och först läste jag om det hos Trettioplus.

Är det inte nog nu? Ska vi inte kunna ha en bättre bild av polisen? Jag blir riktigt ledsen när jag ser hur vissa poliser beter sig. Skicka iväg dem på förnyad utbildning och lär dem veta hut! Och hjälper inte det så rensa ut dem ur kåren! För en sån här ordningsmakt vill jag inte ha.

2 kommentarer:

Jag, Lobelia sa...

Blir ledsen och besviken... Visst, det finns rötägg i alla yrkeskårer, men när det blir inom polisen är det riktigt, riktigt illa. Och som du säger, det har varit alldeles för mycket av den här varan på sista tiden. Vilket givetvis drabbar alla bra och vettiga poliser väldigt hårt.

Den hemska tvillingen sa...

Lobelia; Ja och några få rötägg skadar så enormt mycket att det blir svårt för den stora massan av bra poliser att uppväga skiten.