lördag 24 oktober 2009

Piska och morot

Att städa kylskåp och skafferi och berätta på bloggen att jag skulle slipa en vägg idag var ett himla framgångsrikt koncept.
Nu tog det inte så himla lång tid totalt att slipa det som skulle slipas men det är en smula ansträngande under tiden och jag är ganska lat om jag ska betygsätta mig själv. INGEN annan har däremot rättighet att lämna slika omdömen om mig så håll klaffen om den saken.

Men hela tiden medan jag stod där och dammade ner större delen av lägenheten tänkte jag på nästa blogginlägg och kände verkligen behovet av att få berätta att jobbet var gjort. Och se vad bra det gick.

Och belöning har jag gett mig. Vi traskade iväg till den lokala kvarterskrogen och köpte hem pizza. Sålunda mätt och belåten sitter jag nu och lägger upp planen för morgondagens arbete.

Städning, hämtning av väggbeklädnad och sen är det väl mer eller mindre dags att sätta igång. Går det bra är större delen tapetserat i morgonkväll men det ska jag inte svära på. Närbo jobbar i morgon också och jag tror att det är svårare att få upp Easy covern på egen hand än att slipa väggarna ensam. Så jag börjar lugnt och visar det sig att man behöver vara två så får jag vänta tills jag har hjälp.

Och med Fiffis hjälp vet jag nu vilka kulörer det blir. Å så bra!

2 kommentarer:

Knaada sa...

Visst känns det bra när man får berätta för hela världen hur grymt duktig man har varit :)
Bloggen är en bra morot för att få mig till nya projekt och ännu bättre morot för att få dom färdiga, annars har man ju inget att skryta med.

Pizzabelöning lät som en bra idé, tror jag förtjänar en själv faktiskt.

Den hemska tvillingen sa...

Knaada; Så klart att du förtjänar.
Och jag för jag har varit enormt duktig och fler pizzor bör det bli då jag har för avsikt att vara duktig även i morgon.