lördag 24 oktober 2009

Ny lägesrapport

Nu är frågan om jag ska ha den där coola stilen..."Jaha go vänner nu är det färdigslipat" eller om jag ska rusa in och hojta "Yiihaaa strangers...SAMTLIGA väggar är slipade, jag upprepar SAMTLIGA"?

Vi tar den andra vägen för jag är så väldans nöjd med mig själv just nu.
Samtliga väggar som ska slipas är slipade! Nu är sovrummet helt igendammat men det får ligga till i morgon när det mesta förmodligen kommit ner från taket och lagt sig som en tjock matta på golvet. Men det är då. Nu är det nu och jag är nyduschad och sällan har en hemsk tvilling varit mer renskrubbad än nu.

Och så till en läsare som jag ägnat en massa tankar under arbetet. Jag fick följande kommentar av henne;

"f i f f i. sa...
Fy farao vad jag skulle vilja bredspackla lite...och måla lite...och slänga upp en tapet.Du, nu finns det ingen återvändo :D"

Välkommen kära Fiffi. Fast här ska inte bredspacklas och inga tapeter ska upp. Här ska våtrumslimmas och det ska "slängas" upp Easy cover och därpå ska det målas. Men du får så gärna göra det om du vill. Jag bjuder både dig och T på pizza, öl och skattedebatt.
Och om du inte har tid nu så finns ett vardagsrum som också ska göras i ordning. Pilsner gör vad han kan för att underlätta arbetet genom att klösa ner tapeterna bit för bit.

I veckan ska jag välja färg. Sovrummet kommer att inredas med gröna nyanser och väggfärgen tror jag blir något i stil med en äggtoddyfärg. En något gulare nyans än äggskalsvitt. Och nu kan jag höra ett färgkunnigt ufo fnysa åt mina amatörkunskaper om färger.
Har ni andra idéer så tas det emot med öppna armar men latteträsket har jag ingen intention att vandra in i.

7 kommentarer:

f i f f i. sa...

Nämen, fnysa skulle jag aldrig göra. Inte åt dig :) Och jag skulle gärna hjälpa dig om det inte vore för att jag ska på smågrabbshandbollscup i Västerås imorgon med samling kl 06..... Byta?

Men ett liiiiitet tips på fina mysgröna färger kan du få om du vill.
Att ha Alcros kulör Sparris bakom huvudändan på sängen och Alcros kulör Dun på resten av väggarna skulle ge dig världens mysigaste ljusgrönharmoniska sovrum och du kan ha vilka färger du vill på inredning och kuddar och gardiner och allt. Men har du redan valt äggtoddy så har du ;)

Hmmm... Har inte jag slutat jobba för idag.....?

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Byta? Nja...nej, tror inte det. Men jag ska definitivt kolla upp dina färgtips. Det ska jag.

f i f f i. sa...

Jag kan LOVA dig, till HUNDRA procent, att du skulle bli nöjd med dom färgerna. Hur jag kan göra det? Ingen aning. Men det känns så. Det är toppenfina färger tillsammans. Var för sig är dom sådär, men ihop, WOW!

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Har kollat och jag tror att du har rätt och jag tror jag följer ditt råd. Skönt, då är det valet klart. Tackar. Jag lovar dig en visning av resultatet.

f i f f i. sa...

Det ska bli spännande :D

Markattan sa...

Men om man nu skulle vilja ha gräddeskärt, vart ska man vända sig då?

Markattan som har nog med grönt i sin djungel

f i f f i. sa...

Jag kan blanda till gräddeskär! Och citronblå, flatlusgrön, ollonlila och innerfitterosa.
Har fått till dom flesta knepiga kulörer kunder frågar efter :)