lördag 27 november 2010

Dagen i bild

Ett kornblått slösse har förvandlats till en halvfärdig tunika. Syr färdigt den i morgon, den ska bara fållas. Resten av tyget räcker inte till ett par brallor. Möjligen till en kjol men den riskerar att bli så kort att den inte syns under tunika. Inte så stor vits alltså.

7 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Oj! Duktiga du! Kanske du kan kombinera resten med ett annat tyg? Silver (grått?) kan nog bli mycket vackert till!
Fundera lite på det.

Fasching sa...

Nice!! Och vad är det för fel på kortkort?

Den hemska tvillingen sa...

Oslo; Tack men efter vad jag förstår av din blogg är du mer hemma med sömnad än jag. Och jag tänkte faktiskt på silvergrått till nederdel. Och Fasching ska ju till Thailand nästa år så det kanske kan bli ett nytt slösse ;-)

Den hemska tvillingen sa...

Fasching; Ja, den blev fin. Och jag sa aldrig att det är nåt fel på kortkort. Det jag nämnde var att tunikan nog kommer att dölja kjolen. Dessutom är mina ben inte riktigt skapta för att visa upp i kortkort, senast de fick chocka omvärlden var i Brasilien i en samba tillsammans med nån lokal dansmästare under en sån där förhatlig turistinformation. Lämpligt nog var jag klädd i ett mycket tajt, lite längre linne. Linnet slutade ungefär under rumpan och jag var snygg som sjutton. Dessvärre är jag ungefär lika dansant som ett kylskåp så det var en hiskelig upplevelse för alla inblandade! Närbo har nu, 6 år senare, just hämtat sig från chocken! Förstår du nu varför tyget som är kvar får användas till något annat?

Pillargontanten sa...

Jättefint!
Va duktig du är!

Ingen särskild sa...

Väldigt fint, och vilken vacker blå färg! Men jag tycker det var nästan lika bra att tyget inte riktigt räckte till byxorna. Jag tror nämligen det blir snyggare med byxor i en annan färg än kornblått. Svart, till exempel.
Det kan bli lite för mycket av det goda annars.

Den hemska tvillingen sa...

Pillargon; Tja, om man inte synar mig (eller den) i sömmarna så!

Ingen särskild; Jag tror att du har helt rätt. Fast det hade kunnat vara snyggt med blå brallor och nån avvikande färg på överdelen.
Vi får se vad det blir.