tisdag 13 juli 2010

Så här i sommartider

Gör ni som jag när ni läser bloggar just nu?
Jag gör så här...letar först efter en uppkoppling som möjligen inte är så långsam att jag hinner somna mellan sidbytena. Därefter går jag igenom de bloggar jag brukar läsa och så fnissar jag lite för mig själv, nickar instämmande eller...ibland...smackar lite med tungan och skakar på huvudet för att visa att jag inte alls håller med. Men väldigt få kommentarer blir det. Dels för att jag inte ids och dels för att det inte funkar så bra. Och kanske är det samma sak för er eller så skriver jag en oherrans massa ointressant dravel om betong och grävjobb. Vem orkar kommentera slikt? Och i det här vädret dessutom....

3 dagar kvar...sen så, sen är det minsann jag som tar sovmorgon, är uppe länge på nätterna och läser allt vad jag kommer över. Ligger i hängmattan, tar mig ett dopp när det mig så behagar och hämtar jordgubbar i landet. Alldeles strålande framtidsutsikter ju.

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Lycka till.

Den hemska tvillingen sa...

Nilla; Tack, jag ska göra mitt bästa. (Trots kommentaren hos dig ;D

Cici sa...

Så du har grävt klart nu då? Jag kan ju förstå att man blir rysligt trött av så mycket grävande och därför inte orkar kommententera.

Ebba G sa...

jupp, precis så.
Man orkar inte. Det mesta går åt till att röra sig i ultrarapid. Och ramla ihop i åsktrycket.

Pillargontanten sa...

Mer tidsbrist, just nu faktiskt, dravel skriver du aldrig :O)
Ha de gott!

Den hemska tvillingen sa...

Cici; Ja eller hur, fatta hur tungt det där var ;D

Ebba G; Ja, och flämta efter syre.

Pillargon; Det var snällt sagt.
Ha det gott du också!