tisdag 25 oktober 2011

Tre apotek och en överbelastad blåsa senare

Asså, vem var det som kom på den fullkomligt vanvettiga tanken att privatisera Apoteket?
Och vem var det som sen genomförde privatiseringen trots mina rätt högljudda protester?

Såg mig nödgad att uppsöka ett apotek efter jobbet för att hämta ut diverse receptbelagda piller och far därför till "min" pillertrillare. Och eftersom jag bara skulle en snabb sväng inom apoteket så väntade jag med toabesöket, snart hemma ju! Men nu slår det aldrig fel; nåt av mina läkemedel är slut och så även idag. Så iväg till nästa, i ett större köpmecka strax utanför stan. Och det kunde man väl ge sig fan på; även där är blettorna slut! Nu börjar blåsan göra sig alltmer påmind och de små, gröna jävlarna dansar jenka på min hjärnbark. Och medan jag rådbråkar mitt minne i jakt på annan i köpcentrum belägen drogstore får jag ett sms från Posten (ett annat experimenthaveri på den statliga himlen) om att mitt paket från TeliaSoneranu finns att hämta på en närbelägen mack. Och nu har jag och min överfulla blåsa hittat till apotek nr 3 och ÄNTLIGEN fick jag napp.
Mot hemmet med ett inpass på macken för att hämta routern som möjliggör tevetittande, telefonerande samt surfande och nu var jag snart beredd på att låta mitt vatten i närmsta dunge. Men jag klarade mig hem, vittjade postfacket och slet upp dörren till toa.
Och vad låg i posten om inte ännu en avi på ett paket som väntar på att hämtas. På samma mack som alldeles nyss. Iväg igen och den här gången har Posten lyckats lämna in paketet på en helt annan adress än vad som uppges på avin. Och för att komma dit är man tvungen att forcera ett antal väghinder eftersom den här stan ska begåvas med en bro över "hamninloppet"!
En jävla tur att jag åkte hem först!

Och medan jag med en enda finger författat denna kria har jag suttit i telefonkö för att få tala med Telias support då allt utom teveuppkopplingen fungerar. Hade plats 48 när jag började och är nu nere på 16 I TURORDNING! Vilket upprepas med en druckens envishet, ja inte 16 men TURORDNING. Man får vara glad för det åtminstone.

Ont i halsen har jag också. Och tvätt som jag måste hämta. Men, medicin och en ny, kass router. Lycky, lucky me!


- Posted using BlogPress from my iPad

10 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Alltså...jag hade aldrig klarat mig, hade rätt och slätt pinkat i brallan!

Gökboet.. sa...

Det hade jag grejat. Jag har världens "festblåsa" :D

Den hemska tvillingen sa...

Oslo; Du har min fulla sympati, det var nära...

Gökis;Sen förra vintern har jag inte längre så bra kontroll över den där delen men hittills inga olyckor för som det heter, När skjuter ingen hare.

Lisa Arvidsson sa...

Hej!

Nog hoppas jag att du vid det här laget har fått igång även TV-tjänsten! Men om den fortsätter trilskas, så skulle jag gärna ta en titt på den. I så fall får du hemskt gärna ta och fylla i det här formuläret: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

Ha det fint i alla fall!
/Lisa Arvidsson
Telia kundservice

nillas liv på pinnen sa...

FÖR ATT INTE TALA OM PRIVATISERINGEN AV JÄRNVÄGSTRAFIKEN!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

nillas liv på pinnen sa...

PS Jag hoppas du passade på att pinka när du var hemom och hittade den nya postavin i brevlådan?

Den hemska tvillingen sa...

Lisa; Tack, nu funkar det finfint igen.

Nilla; Just, för att inte tala om den vilket uppmärksammacläsare noterat att jag inte gjorde. Vill ju inte att du får en stroke!

Nilla; Bortsett från det faktum att jag inte pinkar s fick jag ärendet uträttat. (Jag kissar och har som ett mål med min uppfostran lärt ungarna att man KISSAR!!!)

Anonym sa...

Inte är det mycket som blivit enklare som privatiserat.

Ingen särskild sa...

Nä, jag fattar inte heller varför det plötslig finns apotek precis överallt (som inte har det man behöver), medan det blir allt svårare att räkna ut var man kan posta ett paket.

Och så undrar jag över varför du inte pinkade när du var på Birsta city.

Den hemska tvillingen sa...

Frunatmaken; Inte ett dugg faktiskt.

Någon särskild; Jag pinkar inte, jag kissar :-) och jag var aldrig inne i Birsta city, bara på apoteket bredvid bolaget och det inne på Ica maxi....och där hade jag ju kunnat slå en drill...

Svar på frågan....Har ingen jävla aning.