onsdag 3 augusti 2011

Semestergöra

Oj vad jag inte orkar skriva intressanta blogginlägg! Det är vådan av den här semestern.
Istället läser jag e-böcker på paddan jag unnade mig eftersom jag slutade röka. 38 dagar nu! Istället åker jag till havet och njuter av solen.
Eller så sitter jag på altanen och njuter.
Eller i vår lilla "paviljong" och njuter. Just det brukar dock sluta med att jag går därifrån eftersom flugor och mygg gärna är där och njuter med mig. Kalla mig trist men jag har svårt att njuta ihop med insekter som biter och sticker mig. Flugorna är mest bara irriterande när de kryper på benen.

Springer gör jag inte så mycket eftersom jag drabbats av en idrotts-skada! Ni vet sånt där som Foppa, Christian Olsson och såna killar drabbas av. Mitt vänstra knä krånglar och i morse gjorde det så jävla ont att jag grät när jag vaknade. Jag får väl gå istället för att springa.

Ja, sånt håller jag på med nu när det är semester. Semester2.0 och det här är första veckan av fyra långa, lediga veckor!

Vad gör ni?

6 kommentarer:

Ännelaij sa...

Jag har semester jag med!
8 arbetsdagar.
:)
Semester 2.0 här också m.a.o.

Jag ska ut och promenera..you know what I mean.
Senare i veckan blir det Ullared, förmodligen Halmstad coh Tall ship races och sedan bara vara..för min del alltså...tror jag.

Ha det gott och hoppas din idrottsskada snart läker.

Småländskan sa...

Jag jobbar! För högtryck nu när det efter lågtryck äntligen ändrat sig. Men jag unnar dig en härlig semester2.0. Min semester1.0 tar jag en vecka i september. Då sticker jag iväg till Mallis. Efter den vet jag inte om det blir semester.evig eller inte. Så har jag det.
Och än en gång, grattis till ditt icke-rökareliv! Jag är otroligt impad och håller alla tummar jag har för att du fixar detta.

Markattan sa...

Vad jag gör, frågar du?
Tja, stressar på jobbet och springer hos läkare pga sköldkörtelgrejer orsakade av stress...

Semester 2.0, låter spännande, vad är det?

Markattan, som en disktrasa

Den hemska tvillingen sa...

Ännelaij: Härligt med semester.
Hälsa Ullared!

Småländskan; Tack för grattis, så oerhört skönt att vara rökfri!
Ha en jätteskön vecka på Mallis.

Markattan; Stressa inte ihjäl dig. Semester2.0 är del två av sommaren-11´s samlade semesterdagar. Kan rekommenderas!

Fiffi sa...

Jag bygger en grillhörna/insynsskydd, målad i Falu Svart, så jävla perfekt, jag kommer aldrig mer kommer att förflytta min sommarstol från denna hörna utan sitta där, gömma mig från omvärlden och lukta på grill-os varenda ledig sekund ;)

Den hemska tvillingen sa...

Fiffi; Låter strålande! Finns det plats för en till? :-)