söndag 3 juli 2011

Min helg i bilder utan bilder

Nyss hemkommen från en helg i Jämtland. Har varit och hälsat på Alva och Astrid och har en massa fina bilder att visa.
Dessvärre blir det inga bilder eftersom någon har blåst sin hårddisk och inte installerat alla program efter det. Ett sådan är ett bildhanteringspgm som finns på en extern hårddisk vilken befinner sig i stan.

Men, Alva är som vanligt söt som socker, go och glad. Astrid är den näpnaste lilla bebis man kan tänka sig och i natt fick hon lov att sova med mormor. Den lilla fisen (Astrid alltså) har fått för sig att hon mår bäst av att ligga och snutta på mamma mest dygnet runt. Efter några sådana dygn var Astrids mamma rätt mör. Några flaskor ersättning löste det problemet och mamma fick sova en hel, lång, skön natt. Astrid sov också bättre och himlade med ögonen över all mjölk som verkade finnas i ett överflöd. Samt bajsade fyra blöjor fulla!

Sytt en snygg väska har jag hunnit med, sprungit några kilometer, putsat ett fönster samt städat ett golv. Samt varit rökfri en hel vecka. Ganska problemfritt det där sista men stunder av ensamhet ger fritt spelrum för tankarna på hur gott det var att röka. Men, jag har inte gett efter eftersom det där är rökmonstret som försöker få mig att misslyckas. Det där monstret har gjort sitt hos mig, är uppsagd och inte ett dugg välkommen tillbaka. So, hit the road Jack and don´t you come back no more no more no more no more!

I morgon börjar vår första semesterperiod!

2 kommentarer:

Gökboet sa...

Hurraaaaa för din första rökfri vecka!

Småländskan sa...

Så härligt att sova med den där lilla! Och så härligt för lillans mamma att få sova ut en natt. Minns när jag sov med mitt barnbarn första gångerna, jag var livrädd att krossa honom, vågade knappast blunda *L*. Numera är det han som styr och ställer och krossar mig. Men det är smällar jag gärna tar.
Fantastiskt av dig att du klarat dig rökfri så länge. Nu är det bara resten kvar och den klarar du! Du har ju rätta inställningen och viljan. *Håller tummarna*.
Kram