torsdag 7 juli 2011

Bloggosfäriska

Den som läser bloggar, stora som små, springer förr eller senare på "de senaste" uttrycken som används flitigt för att visa att "man hänger med".

Och få är vi väl som missat det där "kräks lite i munnen". OBS! Detta är ett citat och ICKE något som används på den här bloggen. Efter vad jag förstår ska det där vomeringsuttalandet tolkas som så att skribenten äcklas en smula över den företeelse som beskrivs.

Och är det något jag får lust att göra när jag läser slika poppisuttryck så inte är det att "kräkas lite i munnen". Jag får snarare lust att ta fram rött kort och ge bloggaren matchstraff.

Och spy lite galla kanske.

4 kommentarer:

Gökboet sa...

Hahahahaaa... kluriga du! Det uttrycket har inte jag stött på, men nu kan det ju få dyka upp, när du har fixat "översättningen" ;-D

Anonym sa...

Samma här ... läste det senast i Aftonbladet och irriterar mig till tusen på att läsa något så fult och dumt på allt för många platser.

Maggan
http://livsglimtar.wordpress.com

nillas liv på pinnen sa...

Haha!
Nu kommer jag inte våga använda några poppisutryck längre.
Just 'kräks i munnen' har jag dock aldrig befattat mig med, inte ens sett vad jag kan påminna mig.

Den hemska tvillingen sa...

Gökis; nää låt oss slippa det i fortsättningen.

Maggan; läste du samma artikel som jag, om standupkomikerna? En tjej där använde uttrycket och ansåg att hon behövde "våldtäcktsduscha" när hon sett Özz Nöjen. Men va fan? Finns det inga bättre ord?

Nilla; nä, bäst du passar dig ;-)